6. kolo ČPM, MČR U11

Na kladenské sletiště se nás v sobotu slétlo opravdu hodně. Dokázaly nám to hlavně U11, u kterých startovaly v dívkách tři rozběhy a u chlapců dva. Pro medaili si od nás nakonec doběhla Anežka Zavoralová a to pro krásnou stříbrnou a stala se tím Vicemistrem ČR. V kategorii družstev pak s Lindou Pokornou obsadily místo první, které jim přineslo titul „Mistr ČR“.
Při běhu U15 dívek si Kačka Váňová doběhla pro zlatou medaili, a to i přes chybnou reakci rozhodčí, která jí omylem poslala do cíle o kolo dřív.
Pak se zadařilo až dívkám v kategorii U17+, kde Viki Doležálková v šermu skončila na prvním místě, ovšem k umístění na předních příčkách to nakonec nestačilo. Naopak Bety Čiperová na místě druhém už se udržela a mohla se tak radovat ze stříbrné medaile. A i když se tentokrát na šermu moc nevedlo Kačce Pitrmanové, dokázala své zaváhání proměnit na krásné třetí místo. A to je na každém sportu to nejdůležitější, nic nevzdávat předem!!! Všem sportovcům moc gratulujeme k jejich výsledkům a těšíme se na další kolo ČPM 6.10. v Bystřici, kde o mistra republiky bude bojovat kategorie U13.

Foto ze závodu: https://petiboj-kralupy.rajce.idnes.cz/KLADNO_21.9.2019/

Výsledky ze závodu: http://www.pentathlon.cz/data/1569096834353Kladenska-cena-(21.9.2019).pdf

Umícháno v OnlineLab.cz
Chcete podobné stránky? Dejte nám vědět!